Rocadino

Rocadino

Benvolgudes famílies,

Som F.ROCA, l’empresa responsable del servei de menjador i monitoratge de la vostra escola i, a través de ROCADINO, gestionem, de manera integral, aquests serveis.

Ens comprometem a avançar en la promoció d’uns hàbits alimentaris saludables i en la progressiva introducció de productes ecològics i d’agricultura integrada. Els nostres menús estan confeccionats per un
equip heterogeni de professionals, els nostres caps de cuina, part de l’equip de direcció i supervisats per la nostra dietista i segueixen les recomanacions de Departament de Salut. Els menús estan adaptats a la
temporada de primavera-estiu i tardor-hivern i personalitzats per a totes les dietes que es precisin (dietes terapèutiques, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries). Incorporen els plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina mediterrània. Cada mes acompanyarem la programació mensual dels menús del migdia amb una proposta de sopars pensada per a complementar el menú del migdia cosa que facilita una alimentació equilibrada per a l’infant.

Pel que fa al monitoratge, els nostres monitors/es tindran cura dels infants, ensenyant hàbits d’alimentació i dinamitzant l’estona d’esbarjo. Nosaltres veiem l’espai del migdia com un moment del dia que ha de proporcionar als infants temps per a menjar i temps per a descansar, que ha de ser alliberador de la necessària atenció i esforç que requereixen les tasques escolars i que ha de permetre als infants reprendre la jornada a la tarda amb la millor disposició per tal d’afrontar la feina a l’aula.

Podeu consultar el MENÚ DIARI mitjançant l’accés al vostre menú personalitzat a http://www.rocadino.cat/area-personal/

Quan entreu a l’ÀREA PERSONAL de la Web de Rocadino, us demanarem l’usuari i la password. La primera vegada, per tal d’obtenir la password, poseu el vostre correu electrònic i us enviarem la contrasenya.

Cada mes us oferim RECEPTES de cuina i SUGGERIMENTS en hàbits alimentaris a http://www.rocadino.cat/blog/

Si voleu contactar amb nosaltres i/o fer-nos arribar els vostres suggeriments ho podeu fer per telèfon, fax i correu electrònic.

• Telèfon central: 93 674 11 22
• Fax: 93 674 121 3
• E-mail: [email protected], [email protected]

 

Rebeu una cordial salutació.