P5: Taller al Museu de la Xocolata

Categories: P5,Uncategorized

 

 

 

Als Guionistes els agrada molt la xocolata però com es fa? pensant pensant d’on sortia i gràcies a unes imatges, ens vam poder fer a la idea que es fa a partir dels grans que contenen els fruits de l’arbre del cacau. També vam fer un tast de xocolata en pols i de tres varietats de xocolata.

La xocolata en pols no els va agradar gens. Es clar, li faltava el sucre!! La negra tampoc massa, a diferència de la xocolata amb llet i la blanca. Aquesta última es diu xocolata però estrictament no ho és pas perquè no conté pols de cacau, com les dues anteriors. La conversa es va allargar tot parlant dels ingredients i d’on la podíem trobar. Amb tantes ganes de menjar xocolata no ens podíem esperar a fer la visita l’endemà al Museu de la xocolata!!!!

Al museu, l’Helena ens va fer una petita explicació d’on sortia la xocolata i ens va deixar veure el fruit de cacau i les seves llavors. Amb tanta olor de xocolata no ens podíem aguantar les ganes de menjar-ne i sort que l’Helena ens va dir que en podríem menjar i també fer un dibuix i una figura! Felicitat màxima dels Guionistes!!!!!

Us deixem un vídeo del taller i del moment de la visita per les exposicions de les figures! Algunes eren increïbles i van al·lucinar.

Una bona manera d’acabar la setmana, no creieu?

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

three × one =