Economia

LA COMISSIÓ D’ECONOMIA

L’Ampa de la nostra escola, per poder desenvolupar moltes activitats, pagar equipaments, material, etc., rep ingressos mitjançant diverses vies:

 

Les quotes dels seus socis: 25€ anuals per família, independentment dels fills inscrits a l’escola. Només per ser socis els pares obtenen amplis descomptes en la compra de roba, llibres, etc.

 

Els beneficis de la venda de roba (xandalls, bates, samarretes, etc).

 

Les subvencions de les administracions: Actualment l’ampa de la nostra escola està bonificada amb tres subvencions:

Subvenció per activitats: promocionada per l’Ajuntament de Castellbisbal. Es destina a finançar part de la despesa de les classes de conversa d’anglès que s’imparteixen en horari lectiu als alumnes de cicle mitjà (3r i 4t de primària) i cicle superior (5è i 6è de primària), com a reforç dels coneixements adquirits.
Subvenció per a llibres de text: promocionada per l’Ajuntament de Castellbisbal, es destina a finançar part de la despesa del programa de reutilització dels llibres de text.
Subvenció del Pla català de l’esport: promocionada pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, es destina a finançar part de les despeses de les activitats esportives de l’escola.

 

Els responsables de la comissió d’economia són:

• Josep Ramon Vall Canosa
• Pèrsida Pastallé Milià
• Joan Manel Miñarro Choclán